Selecteer een pagina

Een uniek PR moment

Of u nu een festival, een bouwproject of een mooie tuin heeft; met de drones van Simple Internet Marketing schieten wij professionele luchtfoto's en video's in de allerhoogste resolutie. Onze piloten hebben verstand van zaken.

Enkele projecten:

Dream Village festival 2015

Xclusive Ballonvaarten
Duncan de Moor videoclip
Namyslin, Poland

Auto Blubbering, Oosteind 2015

Door de nieuwste technologie van drones kunt u unieke luchtfoto’s en video’s krijgen van uw bijzondere locatie of evenement. Of u nu een festival organiseert, een bruiloft heeft, mooie gezinsfoto’s wil laten maken of een ander uniek PR moment voor uw bedrijf wil hebben; dan zit u bij Simple Internet Marketing goed.

Bij Simple Internet Marketing vliegen wij enkel met de nieuwste drones. Daarnaast weet de piloot hoe uw bijzondere locatie het beste uit de verf komt.

Simple Internet Marketing

Denkt u er over na om een drone piloot in te huren maar u wilt graag eerst meer informatie? Wij staan uw graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Onze drones worden ook ingezet om complete video’s te maken. De drone beelden zijn dan slechts een onderdeel van de video. Overweegt u een bedrijfsvideo te laten maken? De specialisten van Simple schieten niet alleen de beelden, maar denken ook mee met uw video concept, regelen attributen/locaties en monteren uw video.

Zo liet Pelican House hun crowdfunding video registeren, schieten en monteren door Simple:

Zoals u van ons gewend bent; de mogelijkheden zijn oneindig! Toch weten wat er nu mogelijk is? Laat dan een kort bericht achter en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Naam*

    Mail adres*

    Beschrijft u a.u.b. kort uw vraag:

    * Verplicht veld