Selecteer een pagina

Pelican House

Twee enthousiaste afgestuurde studenten van de TU/Delft hebben het hun missie gemaakt om het elektronische afval in de wereld te gaan verminderen. Momenteel gooien we te veel producten weg waar nog bruikbare onderdelen in zitten. Dat moet niet kunnen, aldus Dorus Galama en Tom Leenders.

Samen vormen zij het bedrijf “Pelican House”. Ze hebben een hoofdtelefoon ontwikkeld ter waarde van ongeveer € 250,-. Deze top kwaliteits hoofdtelefoon is er een die in plaats van verkocht, verhuurd word. Dit voor de prijs van €5,- per maand. Gaat er iets kapot? Dan stuur je het kapotte onderdeel terug en zij sturen een vervang onderdeel terug. Doordat er geen lijm gebruikt wordt in het product kan het gemakkelijk hergebruikt worden. Zo heb jij voor vijf euro per maand een mooie hoofdtelefoon en werken de jongens van Pelican House aan een betere wereld.

Om deze nieuwe vorm van productgebruik in de markt te zetten was het noodzakelijk dat Pelican House een goede website had. Daarvoor schakelde zij Simple Internet Marketing in. Hun huidige website liet steken vallen en werd niet als gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast was hij mobiel niet goed te bekijken. Deze en nog meer punten heeft Simple aangepakt.

Naast een mooie website was het ook belangrijk dat er een goede en duidelijke bedrijfsvideo kwam. Dit bijzondere bedrijf met een bijzondere aanpak heeft namelijk duidelijkheid nodig voor de consument. Wij ging hier mee aan de slag. Van concept tot realisatie, Simple heeft samen met Pelican House een mooi product neergezet. Bekijk het resultaat aan de linkerkant van deze pagina. Ook zo’n mooie bedrijfsvideo? Neem contact met ons op!

Hoofdtelefoon voor maar €5/maand?