Selecteer een pagina

Waarom een website?

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Het eerste wat de meeste consumenten doen als ze opzoek zijn naar een product of dienst is even ‘Googelen’. Op dit moment zijn er ruim één miljard websites, en zijn er een kleine drie miljard mensen die op regelmatige basis gebruik maken van het internet. Bijna alle bedrijven hebben een site, dus ook uw mogelijke concurrenten. Om niet achter te blijven in de huidige economie/ maatschappij is het dus van belang om ook online actief te zijn.

De webpagina bestaat allereerst uit een domeinnaam. De domeinnaam is het ‘adres’ van een website, bijvoorbeeld www.simple-internetmarketing.nl. Het is belangrijk om een goede domeinnaam te kiezen. De voorhandligendste en makkelijkste naam is over het algemeen de naam van uw bedrijf.

Voor de rest bestaat uw website uit verschillende pagina’s. Simpele websites bestaan vaak uit drie pagina’s (ook wel als budget oplossing), dit zijn bijvoorbeeld home (de pagina waar de bezoeker automatisch op begint), about (wat meer informatie) en contact. De website kan echter uit zoveel pagina’s bestaan als u zelf wilt. Wilt u een webshop beginnen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Wij verzorgen naast de website ook onderhoud en regelen wij alles omtrent uw domeinnaam, email adres en hosting. Voordelig een hosting aanschaffen? Bekijk hier onze tarieven.

Toch die oneindige mogelijkheden weten?

Wilt u weten wat Simple voor u en uw website kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!