Selecteer een pagina

Huisstijl

Huisstijl laten ontwerpen?

Onderscheid uzelf van anderen door middel van een prachtig logo en strakke visitekaartjes. Door middel van een huisstijl zorgt u dat u herkend word en kunt u uw eigen imago doorvertalen in uw design. Een huisstijl is vaak de eerste indruk dat een bedrijf maakt bij de klant. Daarom dat een nette en duidelijke huisstijl van groot belang is in de tijd van nieuwe media.

Uw design van huisstijl kan op verschillende communicatie middelen worden doorgevoerd. De meest belangrijke middelen zijn bijvoorbeeld visitekaartjes, uw logo, briefpapier, enveloppen maar zeker ook uw website.

Een huisstijl is niet alleen belangrijk voor nieuw startende bedrijven, maar ook voor bestaande bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld al een eigen logo, maar bent u er niet helemaal tevreden mee? Laat een van onze specialisten kijken naar uw logo. Dit geld ook voor visitekaartjes, briefpapier, cadeaubonnen, productverpakkingen enzovoort.

Bent u een nieuw bedrijf en wilt u gelijk goed voorbereid de markt op gaan? Onze specialisten helpen u graag goed voorbereid de markt op te gaan.