Selecteer een pagina

Hulp op afstand

 

 

 

 

 

Heeft u een probleem op uw computer waar de specialisten van Simple Internet Marketing u bij kunnen helpen? Door nieuwe, veilige en krachtige software kan de specialist met u mee kijken op uw computer scherm. Daarvoor maken wij gebruik van het programma “TeamViewer“. Dit programma zorgt er voor dat u tijdelijke toegang verleend aan iemand anders die uw beeldscherm kan bekijken en eventueel ook besturen. U kunt ten alle tijden meekijken en het proces overnemen.

Als u deze pagina doorgestuurd heeft gekregen van Simple Internet Marketing, volg dan a.u.b. de onderstaande stappen om zo uw computer toegankelijk te maken voor een specialist. Gebruik maken van hulp op afstand gaat altijd in overleg met Simple, hieraan zitten kosten verbonden. Neemt u daarvoor a.u.b. contact met ons op.

 

Stappenplan

Als u de onderstaande stappen volgt kunt u gebruik maken van de hulp op afstand van Simple Internet Marketing. Dit doen wij door middel van het programma TeamViewer. Mocht u TeamViewer al geïnstalleerd hebben? Ga dan direct naar stap 3.

Stap 1 | Het download van TeamViewer

Het downloaden van het programma “TeamViewer” is de eerste stap. Deze software geeft de specialist toegang tot uw computer wanneer u dat aangeeft. Klik op de onderstaande knop om de software te downloaden.

tv windows                  tv mac

Stap 2 | Het installeren van TeamViewer

Zodra u de downloadknop van stap 1 aanklikt, wordt u gevraagd om het bestand op te slaan (afbeelding 1). Het is verstandig om hem op te slaan op een plek waar u deze gemakkelijk terug kunt vinden. Uw bureaublad is een mooie locatie.

1 opslaan

Afbeelding 1

 

Als u het bestand heeft opgeslagen, dient u het bestand te openen. En uit te voeren (zie afbeelding 2).

2 uitvoeren

Afbeelding 2

Stap 3 | Inlog gegevens doorgeven

Als u het programma heeft geïnstalleerd, zal het programma zich automatisch opstarten. Gebeurt dit niet? Start dan de installatie nogmaals.

Het programma opent zich in een klein, langwerpig venster waar u een ID en Wachtwoord ziet (zie afbeelding 3). Deze dient u door te geven aan de specialist van Simple Internet Marketing. Met deze codes kan hij/zij inloggen op uw beeldscherm.

 

Afbeelding 3

Afbeelding 3