Selecteer een pagina

Content

De content is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw website, het is de inhoud van de pagina’s. Alles wat er qua tekst op de webpagina komt te staan is onderdeel van de content, dit stuk is daar een voorbeeld van. De inhoud van uw webpagina reflecteert op de SEO en Usability van uw site. Het is belangrijk om uw website dus van goede content te voorzien, die SEO vriendelijk is en dus een aantal keywords bevat waarop u gevonden wilt worden.

Goede content bevat keywords die terug slaan op de SEO, dit is van toepassing op alle pagina’s maar kan worden uitgebreid door middel van blogs. Dit zijn korte stukjes van tussen de drie- en vijfhonderd woorden die bijvoorbeeld gaan over de producten op uw webshop. Deze blogs zijn SEO vriendelijk geschreven en genereren hiermee extra bezoekers op uw site. Uit Amerikaanse enquêtes blijkt dat blogs ruim 55% meer bezoekers genereren. Dit is een groot verschil, voor slechts een kleine investering van een blog per week. De blogs bestaan uit verschillende onderwerpen, die te maken hebben met het doel van uw site.

De specialisten van Simple Internet Marketing voorzien uw site van alle benodigde content. De vaste pagina’s, nieuwsbrieven en blogs worden zo geschreven dat ze zowel aan uw voorwaarden als die van de SEO voldoen. Informeer naar de mogelijkheden om de content die geheel bij uw site past te creëren.

 

 

Meer informatie?

Wilt u graag de teksten op uw website beter laten verwoorden, blogs laten schrijven of gewoon eens babbelen wat er nu mogelijk is qua content?