Uw diensten verhuizen naar Simple

Wilt u uw diensten verhuizen naar Simple Internet Marketing? Dat kan middels een verhuistoken. Dit is een unieke code die kan worden opgevraagd bij uw huidige hosting. Bij het doorgeven van deze code wordt uw domeinnaam verhuist naar Simple Internet Marketing. De prijzen van domeinnamen en bijbehorende producten kunt u hier vinden.

Let op! Bij het verhuizen van uw domein en hosting (en eventueel emailboxen) worden alle gegevens verwijderd die u heeft opgeslagen op uw webhosting (FTP) en email boxen. Zorg daarom dat u van te voren voldoende en goede back-ups maakt van uw gegevens. Heeft u hulp nodig bij het verhuizen van uw domeinnaam en bijbehorende diensten? Neem dan contact met ons op. De specialisten van Simple helpen u graag bij deze werkzaamheden.

Domeinnaam naar Simple? Vul dan het formulier in aan de rechterkant van deze pagina. Daarna zal een van de specialisten van Simple contact met u opnemen over het verhuisproces.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over verhuizen naar Simple Internet Marketing of het back-uppen van uw gegevens bij uw huidige hosting? Neem dan gerust contact met ons op.

Naam*

Huidig emailadres*

Domeinnaam*

Verhuis code

Eventuele opmerkingen

* Verplicht veld